Ayurveda, tantra, lingam, erotikus masszázs - Csillám Masszázs

Hogy mi is az erotikus masszázs?

Ez elég tág témakör, de a szex-el nem keverendő össze. A masszőr kizárólag a kezeit használja közben!!! Ide tartozik a tantra és a lingam masszázs is. Lágy szakszerű érintések, maximálisan odafigyelve a vendég reakcióira. És a legfontosabb, szívvel-lélekkel csinálni elejétől a végéig. Elmondhatom, hogy én a munkámban örömömet lelem!

Természetesen a kellemes hőfokú szoba és az érzékere ható fények, máris megadják az alaphangulatot, és bizalommal töltenek el. A több éves párkapcsolatokból gyakran kihal az érzékiség és az erotika. Helyüket fölváltja az unalom és szürkeség.

Ezen tudsz segíteni! Szánj magadra és a testi-lelki egészségedre időt és energiát.

Hidd el meggyőzlek arról, hogy újra beépülhet az erotika és a vágy az életedbe.

Ne csak a munkának élj, elsősorban magadra kell koncentrálnod! Nem azért mert önző vagy, hanem azért mert egy boldog és elégedett férfi a környezetének is ezt sugározza. Van egy jó hírem! Ahogy egyre korosodunk a testünk az érintésre egyre érzékenyebben reagál. Hát használjuk ki és lépjünk be a tantra, az ayurveda és a thai herbál valamint a lingam masszázs élményekkel teli világába.

A tudatodat kikapcsolva,újabbanál újabb extázisokat élhetsz át. Ezáltal olyan erotikus energiáid lesznek, amikről nem is álmodtál. Mindössze befogónak kell lenned és bízz bennem, ez nagyon fontos!

Előzzük meg,vagy éppen orvosoljuk a nem megfelelő szexuális teljesítmény okozta önértékelési zavarokat!

Csilla - Lingam, eszo, erotikus masszázs

 

Csillám masszázs - Budapest

ayurveda masszázs, mézes masszázs, tantra masszázs, thai masszázs, lingam masszázs, erotikus masszázs