Ayurveda, tantra, lingam, erotikus masszázs - Csillám Masszázs

Lingam masszázs, erotikus (eszo) masszázs

Az eredeti név a lingam masszázs egy indiából származó különleges masszázs technikát takar. Az eszo masszázs pedig jelen korunk mozaik szava. A jelentése: elnyújtott szexuális orgazmus.

Én ezt a rendkívül különleges fogásokból álló koreográfiát kb 8 évvel ezelőtt egy profi férfi kollégámtól tanultam. Nagyon jól kell hozzá ismerni az erogén zónákat, pontokat és a férfi test különböző reakcióit. A lingam masszázs már sok 100 évvel ezelőtt is hozzá tartozott az urak testmasszázsához. Ezen senki sem mosolygott vagy éppen pironkodott!!!

Ezek a fogások és simítások egymásra épülve egy igazán felejthetetlen élményt tudnak nyújtani annak aki kapja. Egy bő 20 perces erekciót fönn tudunk vele tartani, vagy akár még többet is. Ez a vendégen is múlik.

EZ NEM LEVEZETÉS!!!  Erotikus masszázs a javából. A vendégek elmondása alapján szinte nem is a végkifejletre koncentrálnak, hanem élvezik az oda vezető utat. Nem mellesleg a korai magömlés problémáját is lehet vele orvosolni. Persze ehhez nem 1-2 alkalom szükséges, hanem több. Rendszeresen havi 2 alkalommal eljönni masszíroztatni, és sokat használ egy különleges légzés technika betanulása is. A többit személyesen megbeszéljük. Ezt egy kis figyelem felkeltésnek szántam!

Tovább: ... hogy mi is az erotikus masszázs?

Csilla - Lingam, eszo, erotikus masszázs

 

Csillám masszázs - Budapest

ayurveda masszázs, mézes masszázs, tantra masszázs, thai masszázs, lingam masszázs, erotikus masszázs
 

Minden jog fenntartva © Csillám Masszázs, Budapest - az oldal témájához kapcsolódik: lingam masszázs, eszo masszázs.