Ayurveda, tantra, lingam, erotikus masszázs - Csillám Masszázs

Masszázs fajták

Olajos ayurvéda masszázs:

Talán nem túlzás azt állítani, hogy ez a masszázsok királynője. Jelentése: ájur-élet, veda-tudomány. Más néven: az élet tudása. 2003-ban ismerkedtem meg vele és sajátítottam el, Németország egy csodaszép kisvárosában Ulmban... tovább >

Mézes masszázs:

Az eredeti tibeti mézes masszázst kombinálom a svéd masszázs fogásaival. Propoliszos virágmézet csurgatok a hátra,amit úgymond "tapicskoló" mozdulatokkal beleütögetek a bőrbe... tovább >

Rózsaolajos tantra masszázs:

Ez egy valóban csodás masszázs, csodás megtapasztalás. A spiritualitás és a szexualitás érzékisége egyesül benne... tovább >

Thai herbal masszázs:

Keleti kényeztetés a XXI sz. emberének Luk Pra Kop vagyis "gyógynövényes feledés". Ököl nagyságú batyuval "bandázzsal" történik, ami telis-tele van különböző gyógyfüvekkel... tovább >

Lingam masszázs - erotikus masszázs:

Az eredeti név a lingam masszázs egy indiából származó különleges masszázs technikát takar.Az eszo masszázs pedig jelen korunk mozaik szava.A jelentése: elnyújtott szexuális orgazmus... tovább >

Szinkron masszázs:

Az ősz beköszöntével egy kicsit felforrósítjuk a hangulatot. 2011. áprilisa óta sokan kereseték de sajnos hiába ezt a méltán népszerű masszázs fajtát. Örömmel tudatom a kedves érdeklődőkkel, hogy újra kérhető, méghozzá ugyanazzal a hölggyel dolgozom akivel annak idején is nagy sikerünk volt.
Kata egy 40-hez közeli nagyon vidám és kellemes természetű szőke hölgy hatalmas keblekkel megáldva. Nem utolsó sorban remek kezei is vannak.

Próbálja ki milyen az, amikor a mester és tanítványa együtt dolgozik. Maximális figyelem és odaadás a négyzeten! 1,5 órányi élmény testnek-léleknek!!!

Ez az amire minden férfi vágyik! Egyszerre két masszőr hölgy veszi kezelésbe minden testrészét. Igen, a lingam masszázs is 4 kézzel történik.

Mivel ennél a programnál mindkettőnk idejét össze kell egyeztetni, kérem előtte néhány nappal egyeztessünk időpontot. Köszönöm!

Testgyertyázás - Fülgyertyázás:

A masszázs mellett, azt kiegészítve egy csodálatos népgyógyászatban már régóta ismert eszközt, a test és fülgyertyázást nálam is lehet kérni. Ez a kis egyszerű méhviaszból, vászonból és különböző illóolajokból összeállított gyertya, 12-13 perc alatt elég, és fejti ki hatását.
Enyhe hő és vákuum hatással és a bőrbe jutó gyógynövények gőzének segítségével enyhíti a fájdalmat és stimulálja az energiapontokat.
A testünk "nyavajáit" nemcsak a stressz okozza, hanem a nem megfelelően áramló energiák is hozzájárulnak. Érdemes kúraszerűen használni, 8-10 alkalom egy teljes kezelés.
Az első héten naponta 1 gyertya, az azt követő héten, pedig minden másnap egy gyertya elégetése igen jótékony hatású lehet.

Mire is?

Fájdalom csillapítás, energiablokk oldás, enyhébb végtag és ízületi fájdalom csillapítás, fejfájás, tisztítókúrához is ajánlott, valamint immunrendszer erősítésre.
Fülfájásra különösen ősztől-tavaszig nagyon kellemes és gyors segítség.
Otthoni használatra is tudok belőle adni.

 

Csillám masszázs - Budapest

ayurveda masszázs, mézes masszázs, tantra masszázs, thai masszázs, lingam masszázs, eszo masszázs