Ayurveda, tantra, lingam, erotikus masszázs - Csillám Masszázs

Meleg olajos ayurveda masszázs

Ezt a különleges masszázst egy valódi indiai gurutól tanultam még 2004-ben Németországban. Egy 5000 ezer éves múltú masszázsról van szó, amit az ország különböző részein más-más módon végeznek. Alaptézise szerint a test és a tudat nem választható ketté - ellenkezőleg: szoros egységet alkot.

Az ayurveda masszázs speciális olajjal történik, ami közel 45 féle Indiában termő gyógynövény kivonatát tartalmazza, ebből kb. 2 dl kerül föl a vendég testére. Maguk a fogások főként hosszanti erősebb simításokból állnak, de nem simogatás! A hangsúly a lágy részeken van, vagyis az izmokon.

Az ayurveda masszázs valódi célja nem más, mint a bennünk meglévő, lelkünk mélyén megbúvó egyensúly és energia előhívása, emellett - nem utolsó sorban - a gyógynövényeknek köszönhetően a testet és a bőrt is ápolja, de akár terápiás céllal is alkalmazható.
Felsorolt pozitív hatásai mellett, mint élmény, az ayurveda masszázs csodálatos, nyugtató hatású, ami egyrészt köszönhető a technikának, másrészt a meleg olajnak és a hangulatos környezetnek.

Ezt érezni kell!

Ayurveda masszázs - Ayurvédikus szemlélet Az Ayurvéda nem más, mint az Élet Tudománya - a szanszkrit kifejezés jelentése: ayur = élet, véda = tudás.

Bár ma nyugaton az alternatív gyógyászat / tudományok csoportjába sorolják, valójában egy olyan komplett látásmódról és létszemléletről van szó, ami nagy múltjával és szakirodalmával az egyetemes orvoslásra is kihatott. Segít a saját környezetünkkel kialakítandó egyensúly elérésében, de saját magunk, és a minket körülvevő világ megértésében, megismerésében is. Az Ájurvéda Indiában és Délkelet-Ázsiában a mai napig élő hagyomány, így nem csak a gyógyítás, masszázs, vagy a tudomány kapcsán kerül elő, hanem része a gondolkodásmódnak. Mint holisztikus gyógymód, napjainkban a nyugati világban is egyre nagyobb az érdeklődés iránta, az ayurveda masszázs mellett az ayurvédikus gyógymódok is egyre nagyobb teret hódítanak - a módszert és a látásmódot egyre több elismerés, odafigyelés övezi.

Az ayurvedikus filozófiában jóval nagyobb hangsúlyt kap a lélek és a test folyamatos ápolása, illetve fontosabb a betegségek megelőzése, mint azok utólagos kezelése. valamint a környezetünkkel kialakítandó egyensúly, saját magunk, és a minket körülvevő világ megértése is.

Ayurveda masszázs

 

Csillám masszázs - Budapest

ayurveda masszázs, mézes masszázs, tantra masszázs, thai masszázs, lingam masszázs, eszo masszázs